Cum. Mar 29th, 2024
Mamak Belediyesi ve Başkan Murat Köse, Mehmet Akif Ersoy Günleri'nde Boy Gösterdi

AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günleri” etkinliği, ATO Congresium’da başladı. Mamak Belediyesi, bu anlamlı etkinlikte standıyla yerini alarak ziyaretçilere çeşitli kültürel içerikler sunuyor.

İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’un 87. ölüm yıl dönümü, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliklerle anılıyor. ATO Congresium’da gerçekleşen etkinlik kapsamında çeşitli konferanslar ve söyleşiler düzenleniyor.

Mamak Belediyesi, etkinlikte 3 numaralı stantta yer alarak ziyaretçilerine Akif’in eserleri ve yaşamı hakkında bilgiler sunuyor. Standın en dikkat çekici öğesi ise İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’u canlandıran Tiyatro Sanatçısı Kenan Olpak oldu. Kenan Olpak, Akif’in şiirlerini seslendirerek ziyaretçilere duygusal anlar yaşatıyor.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, etkinlik alanında bulunan standı ziyaret ederek Mehmet Akif Ersoy Günleri’ne katılanları selamladı. Stand, Akif’e dair tablolar ve kitaplarla donatılarak ziyaretçilere kültürel bir şölen sunuyor.

Etkinlik, dün başladı ve bugün sona erecek. Ziyaretçiler, ATO Congresium’da düzenlenen Mehmet Akif Ersoy Günleri’nde Mamak Belediyesi standını ve etkinlik alanını gezebilirler.