Cum. Mar 29th, 2024

Ankara’nın Sincan ilçesinde, gençlerin eğitim ve sosyal hayatlarına değer katmak amacıyla yeni bir millet kıraathanesi açıldı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın öncülüğünde, gençlerin talepleri doğrultusunda Mustafa Kemal Mahallesi’nde inşa edilen bu modern kıraathane, hem öğrenim hem de sosyal etkileşim için mükemmel bir ortam sunuyor.

Sincan’da Eğitim ve Sosyal Hayata Yeni Bir Soluk

Sincan Belediyesi’nin gençlere yönelik eğitim ve sosyal alan yatırımlarının en yeni halkası olan Mustafa Kemal Mahallesi Millet Kıraathanesi, resmi bir törenle hizmete açıldı. Bu, Sincan’da hizmete giren 10. millet kıraathanesi olarak kayıtlara geçti.

80 Kişilik Kapasite ve Konforlu Ortam

80 kişilik kapasitesiyle dikkat çeken kıraathane, öğrencilere ders çalışma ve kitap okuma fırsatı sunuyor. İç dekorasyonu ve çevre düzenlemesi ile göz dolduran bu mekan, Sincanlı gençlere adeta ev konforunda bir eğitim ortamı sağlıyor. Kıraathane, sabah 08.00 ila 12.00 saatleri arasında hizmet verecek, öğrencilere ders çalışma imkanı sunarken aynı zamanda sosyal etkileşim için de ideal bir ortam oluşturuyor.

“Yenikent Herkesin Gözbebeği Oldu”

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, açılış konuşmasında Yenikent’in yapılan yatırımlarla herkesin gözbebeği haline geldiğini vurguladı. Havuz, kreşler, Sincan Parkı gibi birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Ercan, Yenikent’in cazibe merkezi olmaya devam ettiğini ifade etti.

Öğrencilere Ücretsiz İkramlar ve İnternet Hizmeti

Kıraathanede öğrencilere ücretsiz olarak çorba, çay ve kek ikram edilirken; internet hizmeti de sağlanıyor. Böylece öğrenciler hem fiziksel hem de dijital ortamlarda verimli bir şekilde vakit geçirebilecekler.

One thought on “Ankara Sincan’da Mustafa Kemal Mahallesi Millet Kıraathanesi Açıldı”
  1. Sincan merkezdeki Avm ne zaman açılacak 65 dükkan sahibi Avm mağdurları ne olacak Murat bey lütfen Avm mizi artık açın. Sincan’ımızın göbeğinde 10 yıldır mezar taşı gibi duruyor.

Comments are closed.