Alaçatı Ot Festivali'nde sürücülere toplam 309 bin TL ceza kesildi

Alaçatı Ot Festivali'nde sürücülere toplam 309 bin TL ceza kesildi
Bu yıl 13. kez gerçekleşen İzmir Alaçatı Ot Festivalinde ceza yağdı. Ot festivali sırasında yapılan denetimlerle 135 sürücü ceza yedi. 135 sürücü toplamda 309 Bin 821 TL ceza ödeyecek.

On üçüncüsü bu yıl gerçekleşen İzmir Ot Festivalinde denetimler vatandaşı üzdü. Tam 35 sürücüye ceza yazılırken ceza miktarı dudak uçuklattı. 309 bin 821 TL ceza ödeyecek olan sürücüler denetimlere takıldı. Ceza yazılan sürücüler dışında arananlar listesinde olan 6 kişide denetimler kapsamında yakalanmış oldu.

İzmir Çeşme’de Ot Festivalinde Yoğun Güvenlik Önlemi Alındı

İzmir'in Çeşme ilçesinde düzenlenen festivalde, Çeşme Emniyet Müdürlüğü ve İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün takviye ekipleri toplamda 200 personel ile huzur ve güvenin sağlanması için görev aldı. Festival boyunca ilçe girişlerinde ve etkinlik alanında aktif bir şekilde yer alan ekipler katılımcıların güvenliğini sağlamak adına yoğun çaba harcadı. Güvenlik önlemleri kapsamında alınan tedbirlerle festivalin keyifli ve sorunsuz geçmesi hedeflendi.

Alaçatı Ot Festivali'nde sürücülere toplam 309 bin TL ceza kesildi

Denetimler kapsamında 4 bin 166 kişinin ve bin 879 aracın kontrolleri titizlikle gerçekleştirildi. 135 araç sürücüsüne 309 bin 821 lira tutarında idari para cezası verilirken 6 sürücü ise alkollü araç kullanmaktan dolayı cezalandırıldı. Güvenliği sağlamak adına yapılan bu denetimlerle trafik kurallarına uymayanlara gerekli yaptırımlar uygulandı.

Çeşme Emniyet Müdürlüğü festival alanında kurulan stantta uyuşturucu siber suçlar kadına şiddet ve dolandırıcılık gibi konularda bilgilendirme yaparak vatandaşlara broşürler dağıttı. Emniyet görevlileri UYUMA ve KADES uygulamaları hakkında da katılımcıları bilgilendirerek toplumun güvenliği ve bilinçlenmesi için çalışmalar yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.