Başkan Tugay söz vermişti! Su faturalarına yüzde 25 indirim önergesi komisyonda

Başkan Tugay söz vermişti! Su faturalarına yüzde 25 indirim önergesi komisyonda
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay tarafından seçim döneminde verilen % su indirim sözü, meclis komisyonuna sunuldu. Teklifin komisyondan olumlu bir kararla çıkması durumunda, İzmirli vatandaşlar su faturalarında önemli bir düşüş görecekler ve bu da onlara maddi bir nefes aldıracak. İşte bu kritik gelişmenin ayrıntıları...

Seçim kampanyası sırasında İzmirlilere %25 oranında su indirimi vaadinde bulunan Cemil Tugay, bu sözünü tutma yolunda önemli bir adım attı. Belediye başkanının teklifi meclis gündemine taşındı ve eğer kabul edilirse, indirimler 1 Haziran itibarıyla yürürlüğe girecek.

İzmir'de Yaşayanlara Sevindiren İndirim Haberi

İzmir'de yaşayan vatandaşlar için sevindirici bir gelişme kapıda. Meclisin onay vermesi durumunda, İZSU tarafından belirlenen yeni tarifeye göre su ve atık su ücretlerinde %25 indirim uygulanacak. 0.4 metreküp su kullanımı için geçerli olacak bu indirim, İzmir sakinlerinin bütçesine nefes aldıracak ve günlük yaşamlarına olumlu bir etki yapacak.

Cemil Tugay

İzmir'de ekonomik bir soluk alma umudu doğdu. Meclis komisyonunun onayına sunulan indirim teklifi, şehir sakinlerine verilen sözün tutulması yolunda bir işaret. Bu gelişme, İzmir'in mali durumuna pozitif bir etki yapacak ve vatandaşların moralini yükseltecek. Şehrin geleceğine etki edecek bu kararın meclisten geçip geçmeyeceği merak konusu. İzmir halkı için önemli olan bu indirimin akıbeti, bu hafta cuma günü düzenlenecek komisyon toplantısında belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.