İzmir Karaburun Belediyesi personel alımı yapacak

İzmir Karaburun Belediyesi personel alımı yapacak
İzmir'in gözde ilçesi Karaburun Belediyesi, yeni personel alımı için harekete geçti. Karaburun Belediyesi, iş gücünü güçlendirmek ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla otomotiv mekanikçisi, beden işçisi, kültürel hizmet görevlisi ve bilgisayar programcısı pozisyonlarında alım yapacak. İşte detaylar...

İzmir'in Karaburun ilçesinde bulunan Belediye, iş gücünü artırmak amacıyla personel alımı ilanı yayınladı. Belediye, otomotiv mekanikçisi, beden işçisi, kültürel hizmet görevlisi ve bilgisayar programcısı pozisyonlarında alım yapacak.

İzmir'in Karaburun ilçesinde hizmet veren Karaburun Belediyesi, iş gücünü artırmak ve hizmet kalitesini yükseltmek için personel alımı ilanı yayınladı. Belediye, otomotiv mekanikçisi, beden işçisi, kültürel hizmet görevlisi ve bilgisayar programcısı pozisyonlarında yeni personel alacak.

Otomotiv mekanikçisi pozisyonu için sadece 1 kişi, beden işçisi pozisyonu için ise 2 kişi alınacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için Karaburun'da ikamet etmeleri ve 28/04/2018 tarih ve 11608 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı'nın 4. maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

Kültürel hizmet görevlisi olarak alınacak kişi için ise Karaburun'da ikamet etme şartı aranmaktadır. Bilgisayar programcısı pozisyonunda da sadece 1 kişi alınacak olup, adayların Karaburun'da ikamet etmeleri gerekmektedir.

Başvurular 22 Nisan ile 24 Nisan 2024 tarihleri arasında alınacak olup, başvuruların Karaburun Belediyesi'nin Merkez Mahallesi, Başkomutan Atatürk Caddesi No:4 adresine yapılması gerekmektedir. Başvurular için ayrıca e-posta yoluyla da iletişime geçilebilmektedir: sirket@karaburun.bel.tr veya telefonla 0534 504 58 63 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.