Tütün kullananlar bir üzüldü bir sevindi! Zam sonrası indirim haberiyle rakamlar güncellendi

Tütün kullananlar bir üzüldü bir sevindi! Zam sonrası indirim haberiyle rakamlar güncellendi
TBYD’nin lideri Erol Dündar, belirli bir sigara kategorisine uygulanan fiyat artışının takiben, fiyatlarda bir düşüş yaşandığını duyurdu.

Yerel seçimlerin sona ermesinin ardından, çeşitli ürünlerin fiyatlarında artış olacağı söylentileri dolaşıyordu ve tahminler doğru çıktı. Fiyat artışlarına ilk maruz kalanlar arasında tütün ürünleri yer aldı. Birbiri ardına farklı tütün markaları fiyatlarını yükseltti. JTİ markası da son zamanlarda ürünlerinin fiyatını artırmıştı. Ancak şirket, bugün daha önce uyguladığı zammı geri çektiğini açıkladı. TBYD Başkanı Erol Dündar, tütün ürünlerindeki fiyat değişikliklerini içeren yeni listeyi kamuoyu ile paylaştı.

TBYD lideri Erol Dündar, JTI markasının tütün ürünlerinde fiyat düşüşü yaşandığını kendi sosyal medya platformunda bildirdi. Bu indirim, rakip şirketlerin fiyat artırımı uygulamasının ardından yapıldı.

İNDİRİM HABERİ

TBYD’nin başkanı Erol Dündar, JTI markasının tütün ürünlerinde indirim uygulandığını sosyal ağ üzerinden bildirdi. İndirimin, diğer üreticilerin fiyat artışı sonrası gerçekleştiği anlaşıldı. Dündar, 'Jıt ay firmasının ikinci kez revize etiği liste tüketiciler için iyi bir gelişme ama biz bayiler için çile ve eziyete dönüşmüş oluyor ve sitemde sürekli değişiklik yapmak zorunda kalıyoruz müşteri ile de dalga geçiyor Muş gibi olacak. Arkadaşlar; Winston’larda bir değişiklik yok. Camel Slender 1 TL Mc ve Ld ürünlerimizde 1 TL indirime gidildi. En son güncel liste. Daha da değişmez ise. Tadını kaçırdı firmalar iyiden iyiye.' ifadeleriyle duyurdu.

Güncel fiyatlar ise şu şekilde:

sigara zammı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.