Per. Mar 28th, 2024
Jenna Ortega

Jenna Ortega gelecek sezonun ilk sezondan bile daha büyük olacağına söz verdiği için Wednesday 2. sezonu beklemeye değecek.
Wednesday 2. sezonun Netflix’e ne zaman geleceğini hâlâ bilmiyoruz , ancak görünen o ki beklemeye değecek – ya da en azından Jenna Ortega’nın hayranlarına vaat ettiği şey bu!

Ortega , 75. Yıllık Primetime Emmy ödüllerinde diğer adaylarıyla birlikte Kırmızı Halı’ya çıktı ve konuşmanın Wednesday günkü 2. sezona geçmesi uzun sürmedi . E ile konuşurken! Kırmızı Halı muhabiri Laverne Cox, Ortega’nın çok fazla bilgi veremediği ancak 2. sezonun, dizinin ilk sezonundan bile daha büyük olacağını açıkladı.

Jenna Ortega, Wednesday sezonunun 2. bölümlerinin film kalitesinde olacağını söyledi

“Gerçekten çok iyi tek satırlıklar var ve bence her şey daha büyük, çok daha aksiyon dolu. Ortega, Netflix’in büyük başarı yakalayan dizisinin yaklaşan ikinci sezonundan bahsederken, muhtemelen her bölümün biraz daha filme benzeyeceğinin sözünü verdi, bu da güzel.”

Bölümlerin her zamankinden daha büyük olması ve bir film gibi hissettirmesi vaadi kesinlikle ilginç, Stranger Things’e çok şey katıyor – gerçi bu konuda ne düşüneceğimden emin değilim. Bir yandan, Netflix’in büyük bir başarı elde ettikten sonra diziyi daha da büyütmek istemesi mantıklı ve Wednesday daha büyük bir bütçeyi ve Netflix’in ona vereceği tüm sevgiyi fazlasıyla hak ediyor. Ancak dizinin, Stranger Things’in devam eden bir sorunu olan yeni sezonların yapımının yıllar alacak kadar abartılı olmasına ihtiyacımız yok .

Bölümlerin daha büyük ölçeğinin daha uzun bölümlerle sonuçlanıp sonuçlanmayacağını görmek de ilginç olacak. 1. sezonun çoğu bölümü 50 dakikalık sınır etrafında geziniyordu ki bu zaten bir komedi için işin daha uzun tarafı. Ancak bu tasarım gereği olabilir.

Ortega, dizinin daha çok korku unsurlarına yöneleceği gerçeğini iki katına çıkardı: “Kesinlikle biraz daha fazla korkuya yöneliyoruz ama bu gerçekten çok heyecan verici çünkü şovun tamamı boyunca Wednesday biraz heyecana ihtiyacımız var. bir yay, asla gerçekten değişmiyor ve bu onun hakkındaki harika şey.”

Bu yaklaşım, diziyi gelecek sezon daha büyük hale getirme çabalarının bir parçası olarak daha koyu tonlar ve hikayeler ekleyerek dizinin bir korku komedisinden çok dramatik bir komediye dönüşmesine olanak tanıyabilir.

Ayrıca Ortega’nın Wednesday’ın sezonda daha fazla olay örgüsüne ihtiyacı olduğunu açıkça hissettiğini duymak da heyecan verici, çünkü dizinin aşık olduğumuz inanılmaz karaktere sadık kalmasını ve sezon boyunca ona daha belirgin bir hikaye akışı sunmasını görmek isteriz. . Bundan bahsetmişken Ortega, hayranlara yeni sezonda çok sayıda yeni tek satırlık hikaye bekleyebileceğimize dair güvence vererek izleyicilere “gerçekten çok iyi tek satırlık hikayeler var” sözünü verdi.

Her ne kadar Ortega’nın 2. sezonun ne zaman gelebileceği hakkında bilgi vermesini çok istesek de, bu Nisan’da çekimlere başlayacak olan gelecek sezon hakkında bizi daha da heyecanlandırarak oldukça iyi bir iş çıkardığını söylemeliyiz!