Buca Belediyesi'nin 23 Nisan programı belli oldu

Buca Belediyesi'nin 23 Nisan programı belli oldu
Buca Belediyesi tarafından yapılacak olan etkinlikler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ruhu kent genelinde yayılacak. Bu bağlamda Başkan Duman, 23 Nisan'da tüm çocukları Çocuk Şenliği'ne davet ederek "Hepinizi görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

Buca Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlik programı belli oldu. Kutlamalar kapsamında 23 Nisan Salı Işılay Saygın Meydanı’nda Kent Konseyi ve radikal eğitim kurumlarının iş birliğiyle bir çocuk festivali düzenlenecek. Başkan Duman, etkinlikle ilgili konuşurken tüm çocukları bu etkinliğe davet etti.

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, tüm çocukları festivale davet ederek, şunları söyledi:

Buca Belediyesi'nin 23 Nisan programı belli oldu

"Atamızın dünyanın her yerindeki çocuklara armağan etmiş olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz. Çocuklarımız her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır. Biz onların refahı ve mutluluğu için çalışmaya devam ederken, onların da bu harika günde doyasıya eğlenmelerine, şarkı söylemelerine ve dans etmelerini istiyoruz. 23 Nisan, ülkemizin egemenliğini tüm dünyaya ilan ettiği tarihin dönüm noktalarından birisidir. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız sonsuza kadar sürsün."

Şenlik'te neler var?

23 Nisan Salı saat 13.00-21.00 saatleri arasında Işılay Saygın Meydanı’nda gerçekleştirilecek festival, alana kurulan şişme oyuncaklarla çocukların eğlenmesine olanak tanıyacak. Küçük çocuklar çeşitli atölyelerde becerilerini geliştirebilir veya yüz boyama etkinliklerine katılabilirler. Mekanda küçük katılımcılara da pamuk şekeri dağıtılacak. Festival boyunca Buca Belediyesi'ne bağlı Yarı Zamanlı Okul Öncesi Eğitim Merkezleri öğrencileri birbirinden farklı dans gösterileri ve performanslarını izleyicilere sunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.