Büyükşehir Belediyesi Selçuk'taki çalışmalara destek verdi

Büyükşehir Belediyesi Selçuk'taki çalışmalara destek verdi
Selçuk’taki yenileme çalışmalarına büyükşehirden de destek geldi. İlçe genelinde yürütülen çalışmalar İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile hız kazandı.

İzmir'in turistik Selçuk ilçesi, baharın gelişi ve yazın yaklaşmasıyla birlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor. Bölgenin önde gelen tarihi ve kültürel alanları olan Efes Antik Kenti, Meryem Ana Evi, Artemis Tapınağı, Şirince ve İsabey Cami gibi mekanların cazibesi, Selçuk'u turistler için önemli bir destinasyon haline getiriyor.

Tadilat ve Yenileme Projeleri Turizme Katkı Sağlayacak

Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in yönetiminde, ilçe genelinde yürütülen çalışmalar İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile hız kazandı. Çarşı merkezindeki tadilat ve yenileme projeleri hızla ilerlerken, ilçedeki işletmelerde denetimler sıkılaştırıldı. Böylece hem yerli hem de yabancı turistlerin güvenli ve konforlu bir deneyim yaşaması sağlanıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Selçuk Belediyesi'nin ortak çalışmaları, temizlik ve ilaçlama alanlarında da dikkat çekiyor. Başkan Sengel, bu iş birliğinin kentteki çalışmaların hızlı ve etkili bir şekilde tamamlanması açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Büyükşehir Belediyesi Selçuk'taki çalışmalara destek verdi

Efes Selçuk Her Yıl Binlerce Turiste Ev Sahipliği Yapıyor

Kentin genel temizliği ve turistik alanların düzenlenmesi için iki belediyenin koordinasyon halinde çalıştığını vurgulayan Sengel, "İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte hareket ederek, kentimizde devam eden çalışmaları hem hızla tamamlamak hem de hızlı çözümler üretmek için çalışıyoruz" dedi.

Başkan Sengel, altyapı ve hizmet kalitesinin turizmin gelişimi için kritik olduğunu belirterek, "Efes Selçuk, her yıl binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapıyor. Altyapı ve hizmet kalitesini en üst seviyede tutmak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. “İfadelerini kullandı.

Çarşı merkezimizdeki tadilatlar ve denetimlerin yanı sıra temizlik çalışmaları da hem kentimizin görünümü hem de turistlerin konforu için oldukça önemli" dedi. Sengel'in liderliğinde, Selçuk ilçesi yaz sezonuna güçlü bir şekilde hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.