Efes Selçuk yerli ve yabancı turistleri ağırlamak için hazırlanıyor

Efes Selçuk yerli ve yabancı turistleri ağırlamak için hazırlanıyor
İzmir Efes Selçuk’taki turizm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Her yıl, binlerce turist akın akın bu bölgeyi ziyaret için geliyor.

Efes Selçuk, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlamaya hazırlanıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Efes Selçuk Belediyesi'nin iş birliği ile şehirde yürütülen çalışmalar hız kazandı. Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in liderliğinde, çarşı merkezinde tadilat çalışmaları hızla devam ederken, kent genelinde işletmelere yönelik denetimler artırıldı.

Turizme Katkı için Yenileme Çalışmalarına Hız Kazandırıldı

Temizlik ve ilaçlama faaliyetlerinde de yine İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ortak hareket ediliyor. Başkan Sengel, bu iş birliğinin önemine dikkat çekerek, “İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte hareket ederek, kentimizde devam eden çalışmaları hızla tamamlamak ve etkin çözümler üretmek için çalışıyoruz” dedi.

Efes Selçuk yerli ve yabancı turistleri ağırlamak için hazırlanıyor

Efes Selçuk, tarihi ve kültürel önemi ile her yıl sayısız ziyaretçiyi çekerken, altyapı ve hizmet kalitesinin korunması kritik öneme sahip. Sengel, çarşı merkezindeki tadilat çalışmalarının yanı sıra, kent genelindeki temizlik ve denetim faaliyetlerinin de artırıldığını ifade etti. “Efes Selçuk, her yıl binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapıyor.

Altyapı ve hizmet kalitesini en üst seviyede tutmak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Çarşı merkezimizdeki tadilatlar ve denetimlerin yanı sıra, temizlik çalışmaları da kentimizin görünümü ve turistlerin konforu için oldukça önemli” diye konuştu.

Belediye Başkanı Sengel, çarşı merkezindeki çalışmaların yanı sıra, kent genelinde düzenleme ve denetim faaliyetlerinin devam edeceğini belirterek, Efes Selçuk'u yeni turizm sezonuna güçlü bir şekilde hazırlamak için kararlı olduklarını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.