Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’ın yıldız ismi Semih Kılıçsoy’dan Euro 2024 itirafı

Süper Lig devlerinden Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, Slovenya’da gerçekleştirilen sezon öncesi kampında beIN Sports’a açıklamalarda bulundu. Detaylar burada…

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın

Süper Lig devlerinden Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, Slovenya’da gerçekleştirilen sezon öncesi kampında beIN Sports’a açıklamalarda bulundu. Detaylar burada…

Beşiktaş’ın ve milli takımın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, EURO 2024 kariyeri, Giovanni van Bronckhorst ve Immobile hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

emekli

BEŞİKTAŞ’IN GENÇ YILDIZI SEMİH KILIÇSOY’DAN EURO 2024 İÇİN FLAŞ İTİRAF

Beşiktaşlı futbolcu Semih Kılıçsoy, Slovenya’daki hazırlık kampında konuştu. Kılıçsoy, EURO 2024’te daha az oynanacağını da anlattı. İşte detaylar…

Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, Slovenya’da gerçekleştirilen sezon öncesi kampında beIN Sports’a açıklamalarda bulundu.

 Ciro Immobile ile görüştüklerini açıklayan Semih, şunları söyledi: “Çok fazla ara verip formdan çıkmak istemiyorum. Dinlenme süremi kısaltıp yeni sezona başlamak istiyorum. Immobile ile kamp yapmaya gittik. Tanıştık, konuştuk. Çok heyecanlıyım, o büyük bir yıldız… Zamanla yaklaşacağız. Transferlerimiz oldukça tecrübeli ve kaliteli oyuncular. Hepsi bize çok şey katacak. Immobile ile oynayacağım için özellikle heyecanlıyım, o inanılmaz bir forvet. “Ondan çok şey öğreneceğim” dedi.

EURO 2024 SÜRECİ

EURO 2024’te daha az oynamaktan bahseden Semih, şunları söyledi: “EURO 2024’e katılım süreci benim için çok iyi geçti. Bu yaşımda burada olmaktan çok mutluyum. Çok ilginç bir yer, benim için çok güzel bir deneyimdi. Önemli olan orada olabilmekti, kısa bir süre oynadım ve pozisyon aldım. Bu pozisyonun bende kalıcı bir etkisi oldu… Ben her zaman kendine inanan bir oyuncuyum, bir gün şansımı yakalayacağımı düşündüm ve bu fırsat geldi. İyi değerlendirdiğimi düşünüyorum, ikinci yarıda ilk 11’de yer aldım. Ben her zaman hazırım. Beni A takıma getirip oynatan Şenol Güneş benim için çok önemli bir dönemde. Fernando Santos’tan da bir şeyler öğrendim. Serdar Hoca’nın da benim gönlümde ayrı bir yeri var, o bize her zaman tepeden tırnağa inandı. Altyapıdan A takıma gitmek çok zor ve meşakkatli ama burada oynayacağımı düşünüyorum. “Bu sezon hedefim geçen sezona göre daha fazla puan katkı sağlamak, her zaman daha fazla çaba göstereceğim ve o yönde gelişeceğim” dedi.

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst hakkında konuşan Semih, şunları söyledi: “Giovanni van Bronckhorst çok sıcakkanlı ve iletişimi kuvvetli bir antrenör. Zamanla birbirimizi daha iyi anlayacağız. Kendisi de futbol ataklarını seven bir antrenör. Sorun değil, çalışıyoruz.” Çok güzel. Hocamız hücum futbolu istiyor, tempomuz çok iyi ve sıcak bir atmosfer var. Bu bizim gibi hücum yapan oyuncular için harika bir şey. “Herkesin teknik direktör hakkında çok olumlu düşünceleri var” dedi.

“HEP FORVET OYNADIM”

Tercih ettiği mevki hakkında konuşan Semih, şunları söyledi: “Gençliğimden beri hep forvet oynadım. Kendimi forvet olarak görüyorum ama aynı zamanda kanatta da oynuyorum. Hedefe ne kadar yakın olursam o kadar etkili olacağımı düşünüyorum. Gol kralı olma hedefime her sezon ulaşılabilir. Şu anda Avrupa hayalimi düşünmüyorum, buradayız ve Beşiktaş’a odaklanıyoruz. Oynamadığım zaman üzülüyorum, sinirleniyorum, kendimi sorguluyorum ‘Neyi yanlış yaptım?’ diye. Her maçta oynamak istiyorum.” sözlerini sarf etti.

“ARAMIZ ÇOK İYİ”

Real Madrid’de forma giyen milli takım yıldızı Arda Güler hakkında konuşan Semih, şunları söyledi: “Türkiye’den sonra Premier Lig’de oynamak istiyorum. Stil olarak biraz Agüero’ya benziyorum, umarım böyle başarılı bir oyuncu olurum. Arda Güler’e çok iyi davrandı, “Elbette bir dostluğumuz var, ‘Orada ortam nasıl, futbolcular nasıl?’ gibi soruları konuştuk. Hazırdı ve hemen alıştı. Oraları merak ettiğimiz için sorduk. Mbappe transferini konuşamadık henüz. (Gülerek) Başkanımız Hasan Arat göreve seçildikten sonra yönetimimiz bize değerli olduğumuzu hissettirdi. Bize verdikleri desteklerden ötürü başkanımıza, Samet Aybaba’ya, Feyyaz Uçar’a teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.