İzmir'de korkunç kaza: Motosikletli çift yaşamını yitirdi

İzmir'de korkunç kaza: Motosikletli çift yaşamını yitirdi
İzmir'in Torbalı ilçesinde karşı caddeye doğru yaya geçidinden geçmeye çalışan motosikletli bir çift, transit aracın çarpması sonucu metrelerce sürüklenerek hayatını kaybettiler.

Korkunç kaza İazmi'in Torbalı ilçesine bağlı İzmir-Aydın karayolunda gerçekleşti. Dün saat 15.10 sularında meydana gelen kazada edinilen bilgilere göre, Aydın istikametine gitmekte olan 09 DJ 915 plakasına sahip transit bir araç yaya geçidini kullanarak karşı yola geçmeye çalışan Ahmet Bakırözü'nün kullandığı motosiklete çarptı.

İzmir'de korkunç kaza Motosikletli çift yaşamını yitirdi

Çarpmanın etkisiyle motosikleti kullanan Ahmet Bakırözü ile arkasında oturan eşi Şule Bakırözü, yola savruldu metrelerce sürüklendiler. Çevredekilerin ihbar etmesi sonrası bölgeye polis ve 112 acil durum ekipleri yönlendirildi.

İzmir'de korkunç kaza Motosikletli çift yaşamını yitirdi

Olay yerine intikal eden sağlık ekibinin yaptığı inceleme sonrası da Şule Bakırözü'nün kaza anında hayatını kaybettiği belirlenirken ağır yaralı olan Ahmet Bakırözü, ilk müdahale sonrası ambulşansa alındı ve Torbalı Devlet Hastanesi'ne yönlendirildi. Burada yapılan tüm müdahalenin ardından Ahmet Bakırözü'nün de yaşamını yitirdiği bilgisi paylaşıldı. Bakırözü çiftinin cenazelerinin savcılık incelemesi sonrası ailelerine teslim edileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.