İzmir'deki kurye olayının perde arkası ortaya çıktı

İzmir'deki kurye olayının perde arkası ortaya çıktı
İzmir'deki "Kapıda Ödeme" intikam haberinin aslı ortaya çıktı! Olayın altından bambaşka bir gerçek çıktı.

İzmir'de, ayrıldığı kız arkadaşından intikam almak için çok sayıda yemek siparişini kapıda ödeme yöntemiyle eski sevgilisinin adresine gönderdiği iddiası sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Ancak olayın ayrıntıları ortaya çıkınca, işin aslında daha farklı olduğu anlaşıldı.

İzmir'in Balçova ilçesinde bir apartmanın önünde toplanan onlarca kurye, iddiaya göre ayrıldığı sevgilisinden intikam almak isteyen kişinin, adresine çok sayıda yemek siparişi vermesi üzerine bir araya gelmişti. Ancak bu adresin sahibi olan Hadi Küçükoğlu, gerçeği açıkladı.

“Evimizde “Banu K.” İsimli Bir Şahıs Yaşamıyor. Kendi Büfemden Evime Sipariş Gelmiş”

Küçükoğlu, DHA muhabirine yaptığı açıklamada, siparişlerin gönderildiği adreste "Banu K." isimli birinin yaşamadığını, kendisinin ailesiyle birlikte o adreste oturduğunu belirtti. Kuryelerin kendisine bildirilmesi üzerine durumu açıklayan Küçükoğlu, "Evimde 'Banu' isminde kimse yok. “Dedi.

İzmir'deki kurye olayının perde arkası ortaya çıktı

Kuryelere bu adreste benim ailemle yaşadığımı söyledim. Ancak siparişler gece geç saatlere kadar devam etti. İş yerime döndüğümde, kendi ev adresime kendi tost büfemden sipariş geldiğini gördüm. Herhalde piyango bize vurdu," dedi.

Kapıda Ödeme Seçeneği Başına Bela Oldu

Kapıda ödeme yöntemiyle yapılan siparişler, 3 farklı ilçeden 60-70 kurye akınına neden oldu. Küçükoğlu, yaşanan karmaşanın sadece kuryeleri değil, aynı zamanda işletmecileri de olumsuz etkilediğini ifade etti. İleride benzer olayların önüne geçmek için, kapıda ödeme seçeneğinin kaldırılması gerektiğini belirtti.

Olayla ilgili şikayetçi olmadığını söyleyen Küçükoğlu, intikam almak amacıyla gönderildiği düşünülen siparişlerin rastgele bir adres seçimi sonucu kendi evine yönlendirildiğini ifade etti. Olayın yanlış anlaşılmasından dolayı büyük bir karmaşa yaşanırken, internet üzerinden yapılan siparişlerde daha dikkatli olunması gerektiği konusunda da uyarıda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.