İzmirli öğrenciler için krem ve esans etkinliği düzenlendi

İzmirli öğrenciler için krem ve esans etkinliği düzenlendi
İzmir’de çocuklar için krem ve esans etkinliği gerçekleştirildi. Öğrenciler kendi krem ve parfümlerini yaptılar!

İzmir'in Torbalı ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik özel bir krem ve esans atölyesi etkinliği düzenlendi. "Kozmetik laboratuvarı köyde" temasıyla Karakuyu Etkinlik Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe, bir kozmetik firmasının desteğiyle çok sayıda öğrenci katıldı.

Öğrenciler Kendi Parfüm ve Kremleri Yaptı

Ege Üniversitesi Genç Kimyagerler Topluluğu'ndan gönüllü olarak gelen 50 kimya öğrencisi, katılımcılara kozmetik sektörü ve organik kimya hakkında bilgiler verdi. Atölyeye katılan öğrenciler, 100'er kişilik gruplar halinde, eğitmenlerin rehberliğinde kendi krem ve parfümlerini yapma fırsatını yakaladı.

İzmirli öğrenciler için krem ve esans etkinliği düzenlendi

Öğrencilere Pizza İkram Edildi

Torbalı Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen özel etkinlikte, bir pizza işletmesi tarafından öğrencilere pizza ikramında bulunuldu. Etkinliğin sonlarında, atölyeyi düzenleyen kozmetik firması tarafından yapılan çekilişle bir okula, etkinlik öncesi bağışlanan kitaplar hediye edilerek okul kütüphanesine destek sağlanacağı açıklandı.

Yapılan keyifli ve eğitici etkinlik ile hem çocukların bilimle olan ilgisini artırmayı hem de eğlenceli bir şekilde kozmetik ve kimya alanlarında bilgi edinmeleri hedeflendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.