Karabağlar Belediyesi 10 yaşındaki miniklere emanet

Karabağlar Belediyesi 10 yaşındaki miniklere emanet
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Karabağlar Belediyesi Başkanı değişti.

Eskiden gelen bir adet olarak bilinen 23 Nisan'da çocuk başkanlar bu yıl da göz doldurdu. Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay'ın koltuğuna çocuklar oturdu. Belediye Başkanı çocuk oldu. 

Karabağlar Belediye Başkanı Kınay'ın yerini çocuklar devraldı. Bayram dolayısıyla çocukları misafir ederek başkanlık koltuğunu verdi. Başkanlık koltuğuna oturan çocuklar da yapmak istediklerini belirttiler. Daha güvenli oyun alanları ve yeşil bir çevre istediklerini belirten çocuklar için Başkan Kınay tarafından açıklama yapıldı. Kınay tarafından yapılan açıklamada; 

Çocuklar için gereken neyse onu yapıp daha fazla çalışacağız. Daha güvenli oyun alanları ve yeşil alanlarının oluşması için yeni projeler geliştirip, çocukların taleplerine yönelik çalışıyoruz dedi. 

krb

Daha sonra Karabağlar Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün Çocuklara Tiyatro Gösterisi etkinliğine katılım sağlayan Kınay, çocuklarla beraber şarkılar ve marşlar söyleyerek eğlendi. 

Çocuklarla buluşmasının ardından Gazi Mahallesi Muhtarlığı önünde yeni muhtar olan Neşe Şahin'in döktürdüğü lokma etkinliğine katıldı. Onlarla sohbet ederek daha güzel Karabağ için neler yapabileceklerini konuştular. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.