Karşıyaka Belediyesi'nden 23 Nisan'a özel tasarımlı afiş

Karşıyaka Belediyesi'nden 23 Nisan'a özel tasarımlı afiş
Karşıyaka Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın heyecanıyla dolup taşarken, Mustafa Kemal Atatürk’ün ve yüzlerce çocuğun resimlerinin harmanlandığı benzersiz bir görsel şöleni yarattı.

Karşıyaka Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak amacıyla Ulu Önder Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına hediye ettiği özel bir görsel tasarımı tamamladı. Belediye, sosyal medyada paylaşılan yaklaşık 500 çocuk fotoğrafını kullanarak özgün bir zemin oluşturdu ve bu zemine Atatürk'ün fotoğrafını yansıttı.

karşıyakada ATATÜRK TASARIMIKarşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, Atatürk ilkelerini ve Cumhuriyet değerlerini geleceğe taşımak amacıyla gerçekleştirdikleri çalışmaya ilgi gösteren çocuklar ve ailelerine teşekkür ederek, "Ata'mızı 23 Nisan'ın onuruna, sevgi dolu çocuklarla birlikte anacağız. Hazırladığımız tasarımı Karşıyaka'nın gurur kaynağı olarak bayram haftası boyunca paylaşmaya devam edeceğiz. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, Karşıyaka'ya yakışır bir coşku ve heyecanla kutlayacağız" dedi. 

Atatürk'ün Çocukları sloganıyla süslenen görsel, ilçenin çeşitli noktalarındaki billboardlarda ve açık hava reklam alanlarında sergilenirken, sosyal medya paylaşımlarında #AtatürkünÇocukları etiketi kullanılarak çalışmanın geniş kitlelere ulaştırılması sağlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.