Cum. Mar 29th, 2024

Paul Dano, bu Mart ayında Netflix’te yayınlanacak olan Spaceman filminde tarantula benzeri ilkel yaratık Hanus’u seslendiriyor. Peki, Adam Sandler’in yeni bilim kurgu filmi Spaceman ne zaman Netflix’e geliyor? Spaceman filmi konusu ve oyuncuları..

Adam Sandler bir sonraki Netflix filmi Spaceman’da uzaya gidecek ve bu, Sandler’in her zamanki komedi tarzından farklı bir tempo değişikliği gibi görünüyor. Netflix, Carey Mulligan ve Paul Dano’nun başrollerini paylaştığı ve macera/gerilim olarak ilan edilen yeni filmin ilk fragmanını yayınladı.

Spaceman , Jaroslav Kalfař’ın 2017 tarihli bilim kurgu romanından uyarlanıyor ve uzay gemisinde saklanan kadim bir varlıktan tavsiye almaya başlayan bir astronotu konu alıyor. Söz konusu “varlık”ı Dano seslendirecek ve hemen aşağıda izleyebileceğiniz yeni fragmanda tüyler ürpertici örümcek benzeri yaratığa ilk bakışımızı yakaladık. Araknofoblar, dikkatli olun.

Aşktan felsefeye kadar her konuda derin düşüncelerin yer aldığı “galaksiler arası bir yolculuk” olarak tanımlanan Spaceman , Sandler’ın tipik komedilerinden farklı bir film olacak, ancak aktörün en iyi filmlerinden bazıları Hustle , Uncut Gems gibi dramalar olduğu için tamamen normların dışına çıkmayacak . ve Punch Sarhoş Aşk . Film, 1 Mart 2024’te Netflix’te gösterime girmeden önce 24 Şubat 2024’te seçkin sinemalarda gösterime girecek .

Daha da heyecan verici olan ise bu projenin, önceki yönetmenlik çalışmaları arasında HBO’nun beğenilen mini dizisi Chernobyl’in bölümleri , popüler dizi Breaking Bad’in seçilmiş bölümleri ve yakında çıkacak televizyon programı Dune: The Sisterhood’un yer aldığı Johan Renck tarafından yönetilecek olması . Renck, Colby Day’in senaryosunu yönetiyor.

Spaceman’in konusu nedir?

Spaceman'in konusu nedir
Spaceman’in konusu nedir?

Spaceman, gizemli uzay tozu için galaksiye yaptığı yolculukta astronot Jakub Procházka’yı (Sandler) takip ediyor. Jakub’un uzayda geçirdiği süre, ona Dünya’daki karmaşık hayatından bir nebze olsun kurtulma şansı veriyor. Ancak gemisindeyken, dünyada bıraktıklarını uzlaştırmasına ve karısı Lenka (Mulligan) ile arasını gerçekten düzeltip düzeltemeyeceğine karar vermesine yardımcı olan kadim bir yaratığın sesini duymaya başlar.

İşte Netflix tarafından paylaşılan resmi özet:

“Güneş sisteminin sınırında tek başına bir araştırma görevine altı ay kala, astronot Jakub (Adam Sandler), Dünya’ya döndüğünde geride bıraktığı evliliğinin kendisini beklemeyebileceğini fark eder. karısı Lenka (Carey Mulligan), gemisinin derinliklerinde saklanırken bulduğu zamanın başlangıcından beri gizemli bir yaratık ona yardım ediyor.Hanuš (seslendiren Paul Dano), neyin ters gittiğini daha işlenmeden önce anlamak için Jakub ile birlikte çalışıyor. çok geç. Yönetmenliğini Johan Renck’in yaptığı ve Spaceman of Bohemia romanından uyarlanan filmde ayrıca Kunal Nayyar, Lena Olin ve Isabella Rossellini de rol alıyor.”

Spaceman oyuncu kadrosu

Spaceman oyuncu kadrosu
Spaceman oyuncu kadrosu

Adam Sandler, astronot olma hayalleriyle büyükanne ve büyükbabası tarafından büyütülen yetim bir çocuk olan Jakub Procházka’yı canlandırıyor. Spaceman’da ayrıca Akademi Ödülü adayı aktris Carey Mulligan ve BAFTA adayı aktör Paul Dano da rol alıyor. Aktör Channing Tatum yapımcı olarak görev yapıyor ancak filmin kadrosunda yer almıyor.

Spaceman oyuncu kadrosu ve karakter listesi :

  • Adam Sandler Jakub Procházka rolünde
  • Carey Mulligan Lenka rolünde
  • Yaratık rolünde Paul Dano, Hanuš
  • Kunal Nayyar Peter rolünde
  • Isabella Rossellini Komiser Tuma olarak
  • Sinead Phelps

Spaceman, 1 Mart 2024’te Netflix’te gösterime girecek. Film çıkmadan önce kitabı okuyun.

Spaceman fragmanı izle