Per. Mar 28th, 2024
Başkan Altınok'tan yeni yılda anlamlı ziyaret! Huzurevi sakinlerini yine unutmadı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçedeki Gönül Köşkü Huzurevi’nde kalan yaşlı vatandaşların yeni yılını özel bir etkinlikle kutladı. Başkan Altınok, Estergon Türk Kültür Merkezi’nde düzenlenen yemek programında yaşlılarla bir araya gelerek, her birini tek tek tebrik etti.

Huzurevi sakinlerine yönelik samimi bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Altınok, burada yaptığı konuşmada duygusal anlar yaşandı. “Değerli analarımız, değerli babalarımız hepinizin ellerinden öpüyorum” diyen Altınok, devletin bugünkü konumuna sizlerin emekleri ve gayretleri sayesinde geldiğini vurguladı. Altınok, yaşlıların alınlarındaki her bir kırışıklığın ülkelerini ilmik ilmik, nakış nakış dantel gibi ördüğü hizmetlerin karşılığı olduğunu ifade etti.

Başkan Altınok'tan yeni yılda anlamlı ziyaret! Huzurevi sakinlerini yine unutmadı!

Yaptığı konuşmada Başkan Altınok, şu sözlerle duygularını dile getirdi: “Bir yıl daha su gibi aktı gitti. İnsanlar fani, baki olan Rabbimizdir. Önemli olan yaşadığımız sürede sağlıklı nefes almak, huzurlu yaşamak, insan olmak, insan kalmak, adam olmak, adam kalmak, gönül almak gönüller yapmaktır. Tüm ana ve babalarımıza 2024’te Rabbimden sağlık ve mutluluk diliyorum.”

Yaşlıların yoğun ilgisi ve tebessümleri eşliğinde gerçekleşen bu anlamlı buluşma, toplumun her kesimine duyulan saygının ve sevginin bir yansıması olarak değerlendirildi. Başkan Altınok’un yaşlılarla bir araya gelmesi, Keçiören’deki sosyal dayanışma ve birlik duygusunu güçlendirdi.